Bent u in het bezit van een (vakantie) woning of appartement in de Axarquía, in het gebied tussen Periana, Riogordo, Viñuela, Vélez-Málaga, aan de Costa del Sol, in de provincie Málaga, en bent u op zoek naar een betrouwbare beheerder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Is uw droomhuis net buiten het genoemde gebied gelegen, vraag ons toch even naar de mogelijkheden. Want misschien hebben wij vlakbij al langere tijd een ander object in beheer.

Wij zijn een echtpaar, met veel plezier wonend bovenin de genoemde regio, en wij willen graag onze beheerderdiensten aan u aanbieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sleutelbeheer, gastenontvangst, interieur schoonmaak en interieur inrichting. Uw tuin- of balkonbeplanting verzorgen zijn aan onze groene vingers toevertrouwd. Ook zwembad onderhoud behoort tot de werkzaamheden. U leest het goed … een compleet beheerdersschap!

 

Er is niets zo vervelend dat u uw (vakantie)woning betrekt of verhuurd en constateert dat er een storing is of dat er iets defect is. Dan steken wij u de helpende hand toe door dat euvel te verhelpen. 

– elektriciteit; de stoppen klappen frequent eruit, wasmachine of droger is defect

– water; de afvoer is verstopt, de dompelaar blijft pompen of het toilet blijft doorlopen

 

Wellicht heeft u nagedacht over een veiligere binnen- of buitenomgeving d.m.v. nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld; 

– inbraakbeveiliging

– camerabewaking systeem

– automatische verlichting

– automatische poortaansturing

of gewoonweg wat handigheidjes;

– extra stopcontacten aanbrengen

– buitendouche plaatsen

– tuinhuisje plaatsen

 

Wij spreken NL-EN-DU-SP en zijn gecertificeerd AED/hulpverlener en in het bezit van een AED.

 

Voor vrijblijvende informatie en/of een op maat gemaakte offerte kunt u ons een persoonlijk bericht sturen via Facebook of contact opnemen per mail: two globetrekkers.