Boek nu hier uw Hurton Cabrio trouwauto met
een chauffeur voor de unieke fotomomenten!

Beleef samen als bruidspaar onder de Spaanse zon een prachtige en romantische dag in een geweldig mooie auto (cabrio) met chauffeur. Dat kan nu in deze prachtige bordeaux rode met crème witte Hurton Cabrio. Dit is een zeer zeldzame auto. U zult in de omgeving van Málaga tot Nerja niet snel zo’n auto tegenkomen. Deze Hurton is hierdoor uitstekend geschikt om als trouwauto te dienen. Als het kapsel van de bruid het toelaat, wordt de stoffen kap automatisch geopend. Met deze auto steelt het bruidspaar gegarandeerd de show. Want u moet niet raar opkijken wanneer omstanders ook van u met auto een kiekje willen maken. Het interieur van deze Hurton is uiterst fraai afgewerkt. Hiermee kijkt u op het moment zelf en later terug op de unieke momenten via de foto’s en video’s op een hele speciale dag! De momenten voor de gevoelige plaat kunnen zijn aan het strand, in de nabij gelegen natuur of in een historische omgeving.

We bieden extra service, want u trouwt als het goed is maar één keer in uw leven dus deze dag moet vlekkeloos verlopen. Als we met het bruidspaar op pad gaan nemen we altijd een mandje met alcoholische bubbels en glazen mee. Iets extra’s! We leven vanzelfsprekend mee en doen wij ons uiterste best om de dag voor u zo speciaal mogelijk te laten verlopen. We maken voor u vrijblijvend de dagindeling op en zijn bijna een tweede ceremoniemeester en overleggen met u of uw ceremoniemeester. Uiteraard zijn onze vriendelijke chauffeurs gepast gekleed, in pak met stropdas. 

 

Prijzen en opties

  • Voor de eerste 5 uur rekenen we € 850,00 
  • Inclusief één fles bubbels en glazen
  • Inclusief brandstof
  • Inclusief schoonmaakkosten
  • Inclusief chauffeur
  • Kosten voor elk volgend uur bedraagt € 100,00 gerekend vanaf standplaats Torre del Mar

Voor een exacte prijsaanvraag en beschikbaarheid of meer informatie, stuur dan a.u.b. een mail naar ons met de titel “trouwauto met chauffeur”.