Wij hebben voor elk wat wils aan appartementen in de portefeuille. Van 2 t/m 6 persoonsappartementen en een rustig gelegen vakantievilla. Met uitzicht op zee, een aangelegd meer of gelegen in het levendige centrum of aan de rand van een rustig natuurrijk gebied. In enkele gevallen is er de mogelijkheid om uw (gehuurde) voertuig te kunnen parkeren bij het appartement. 

Vakantievilla Aventurero in Los Romanes (Málaga)

De vrijstaande, gelijkvloerse Vakantievilla “Aventurero” biedt woon- en slaapgelegenheid aan 6 personen (3 slaapkamers) en eventueel 2 personen op een slaapbank in de woonkamer.

De Vakantievilla heeft een vloeroppervlak van ruim 109 m² en staat op 5550 m² eigen grond waarvan ca. 1200 m² vlak terrein is. Het zwembad (8 x 4 m.) is door een betegeld pad verbonden met het terras, zodat dit goed bereikbaar is. Het grote terras (75 m²) is voorzien van luxe zitstoelen en eettafel en een ruim zittende loungeset die zo kan worden geformeerd tot een zonnebed. Het tweede terras is voorzien van een gemetselde BBQ achter een glazen bouwstenen windscherm met tafels en stoeltjes voor het BBQ feest. Tevens zijn er op het derde terras bij het zwembad, ligstoelen aanwezig, die in de schaduw kunnen staan van het aanwezige zonnezeil. Verder heeft men vanaf het terras aan de villa voor en achter en het zwembadterras een prachtig uitzicht op het meer La Viñuela en de omringende witte bergdorpjes.

Het terrein biedt parkeergelegenheid voor circa drie personenauto’s. 

Op geen 30 minuten (>25 km) bent u in de levendige badplaats Torre del Mar. Hier vindt u vertier in de vorm van (toeristen)winkels, supermarkten, restaurants, barretjes en uiteraard gezellige beachclubs met strandbedden. 

Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.